Uređaji za logistiku

POBOLJŠAJTE PERFORMANSE POMOĆU SKENERA, MOBILNIH RAČUNARA, TABLETA I ŠTAMPAČA, TESTIRANIH I POTPUNO KOMPATIBILNIH SA CYCLE INFORMACIONIM SISTEMIMA

Od vas se svakog dana očekuje više, a kao rezultat toga, očekujete više od vaše tehnologije — više efikasnosti, više tačnosti, više izdržljivosti. Zebra skeneri, mobilni računari, tableti i štampači mogu vam pomoći da radite još bolje.

Koristeći decenije inovacija, svaki proizvod je dizajniran imajući korisnika na umu – svakodnevni zadac, uslovi rada, pritisci. Otkrijte i unapredite svoju prednost u performansama pomoću skenera, mobilnih računara, tableta i štampača sa funkcijama i odgovarajućim oblicima napravljenim za vase potrebe.

MOBILNI RAČUNARI I TABLETI

RAČUNARi I TABLETI ZEBRA ĆE VAM OMOGUĆII NAJBOLJE PERFORMANSE.

Najveći i najbrže rastući portfolio – svaki sa intuitivnim interfejsom koji ćete prepoznati. Napravljen za posao — robustan i ultra-bezbedno uparen sa ekskluzivnim paketom softvera, aplikacija i uslužnih programa za ubrzanje produktivnosti i poboljšanje donošenja odluka na mestu rada. Više od 50 godina globalni lider bez premca u robusnoj mobilnosti i zato više organizacija veruje Zebri više nego bilo kom drugom proizvođaču na svetu.

ŠTAMPAČI

ŠAMPAJTE SAMOUVERENO. ŠAMPAJTE SIGURNO. ŠTAMPAJE NA ZEBRIN NAČIN.

Nemate vremena za kvar štampača. Štampači bi trebalo da rade besprekorno, gotovo nevidljivo. Ali kada oni zakažu, zakažu i vaše operacije. Preskočite stres sa Zebrom. Dizajnirani da budu bezbrižni, Zebra štampači pružaju autonomiju, inteligenciju – i za razliku od drugih brendova, sigurnost – koja vam daje bezbrižnost i istinski osećaj zaštite.

BARCODE SKENERI

KONZISTENTNO SKENIRANJE. BEZ IZNENAĐENJA. 

Skenirajte bilo šta, bilo gde – bez obzira na sve. Uz Zebru, nikada nećete brinuti o pocepanim bar kodovima ili teškim uslovima. Sposobnosti skeniranja Zebre predviđa svaku situaciju i izazov skeniranja, pružajući superiornu vidljivost i analitiku u realnom vremenu. Sa više od 50 godina inovacija dokazanih na terenu, zaštićeni ste Zebra načinom razmišljanja koji ne prihvata nikakva ograničenja i predviđa svaki izazov.

Kontakt